برگزاری ده ها کارگاه آموزشی، سخنرانی علمی، شرکت در نمایشگاه ها ماحصل برنامه های هفته پژوهش واحد گناباد

برگزاری ده ها کارگاه آموزشی، سخنرانی علمی، شرکت و برپایی نمایشگاه و بازدیدهای علمی ماحصل برنامه های هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی گناباد
دکتر محمدرضا تمامگر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد در گفتگویی ضمن پرداختن به اهمیت موضوع پژوهش، از پژوهش به عنوان رکن اصلی در دانشگاه نام برد و افزود: یکی از عوامل اصلی پیشرفت و توسعه زیرساخت ها، پژوهش است.
تمامگر در این راستا گفت: پژوهش کارآمد و راهبردی جوابگو و پاسخگوی تمامی نیازهای جامعه در همه حوزه ها می باشد و لذا باید به پژوهش و تحقیقات در دانشگاه ها و در جامعه نگاه ویژه ای بشود.
معاون پژوهش و فناوری واحد گناباد به هفته پزوهش اشاره و خاطرنشان کرد: هفته پژوهش مناسبت و فرصت مغتنمی است تا به عملکرد و فعالیت های پژوهشی و آنچه که انجام داده ایم بپردازیم اما نبایستی به همین یک هفته بسنده و پژوهش را در این بازه زمانی خلاصه کنیم.

وی به فعالیت های حوزه خود در هفته پژوهش اشاره کرد و توضیح داد: در وهله نخست و با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با اصول و آموزه های علمی در زمینه های مختلف و همچنین با هدف ایجاد روحیه شور و نشاط علمی و ابتکاری در میان این عزیزان، برگزاری کارگاه های آموزشی و همانطور که گفته شد در زمینه های گوناگون را داشتیم که با استقبال دانشجویان همراه بود.
تمامگر به تشکیل و برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه ادارات و نهادهای شهرستان نیز در طول هفته پژوهش هم پرداخت و در این رابطه به تشکیل کارگاه خط گرم ویژه مدیریت ناحیه برق گناباد با حضور رئیس، پرسنل و پیمانکاران ناحیه برق شهرستان اشاره کرد.
دکتر تمامگر از برگزاری سخنرانی های علمی که برای اساتید و دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار شده هم گفت.
شرکت دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در نمایشگاه هفته پژوهش به همراه دیگر دانشگاه ها و موسسات پژوهشی استان خراسان رضوی در مشهد از دیگر فعالیت های این واحد دانشگاهی بود که تمامگر به آن اشاره کرد و افزود: ازغرفه واحد گناباد استقبال خوبی از سوی بازدیدکنندگان صورت گرفت. وی ادامه داد: دکتر شیخ الاسلام دبیر هیات امنای استان خراسان رضوی، دکتر ثمری مدیر کل ارتباط با صنعت دانشگاه و برخی دیگر از مسئولین استانی و شهرستانی نیز از جمله بازدیدکنندگان از غرفه واحد گناباد در این نمایشگاه بودند.
تمامگر از ارائه محصولات دانش بنیان واحد در این نمایشگاه و همچنین رونمایی از یکی از این محصولات با عنوان کلید دوپل هوشمند و مورد استقبال قرار گرفتن و درخواست خرید این محصول از سوی برخی از شرکت ها نیز خبر داد.
این مقام مسئول، به نمایشگاه هفته پژوهش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد هم اشاره کرد و افزود: واحد گناباد در این نمایشگاه نیز شرکت کرد که علاوه بر دستاوردهای دانشگاه رباتهای واحد که در مسابقات کشوری و منطقه ای حائز رتبه های برتر شده اند به نمایش گذاشته شدند که مورد استقبال قرار گرفت.
دکتر تمامگر در بخش دیگری از این گفتگو به آزمایشگاه ها و کارگاه های پیشرفته و بی نظیر دانشگاه آزاد اسلامی گناباد که در سطح کشور متمایز هستند پرداخت و تصریح کرد: این امکانات و تجهیزات یکی از بهترین منابع واحد در بحث درآمدهای غیر از محل شهریه هستند که تاکنون قراردادهای متعددی با بخش های صنعتی دولتی و خصوصی منعقد شده است و یکی از برنامه ها و غعالیت ها آتی حوزه پژوهش واحد، ارتباط بیشتر با بخش صنعت و متعاقبا، جذب درآمد از طریق ارائه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی خواهد بود.
تمامگر از دانشجویان نیز خواست تا به پژوهش و تحقیقات اهتمام بیشتری داشته باشند چرا که پژوهش موجب گسترش مرزهای دانش و تولید علم می شود.