دانشگاه آزاد اسلامی گناباد میزبان معاونین آموزشی استان

چهل و هشتمین نشست شورای معاونین آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان خراسان رضوی در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار شد.
در این نشست که با حضور دکتر اشرف زاده رئیس شورای معاونین آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان خراسان رضوی و معاونین آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحدها و مراکز آموزشی استان برگزار می شد دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه ازاد اسلامی گناباد ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی در سخنانی گفت: آنچه که امروز در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد و موفقیت هایی که بدست آمده است ماحصل هم افزایی، هم اندیشی و تعاملی خوبی است که در این مجموعه از ابتدا شکل گرفته است و اکنون می بینیم که دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان شناخته می شود و فعالیتش از مرزهای کشور فراتر می رود.
رئیس واحد گناباد با بیان درصد و ارقامی توضیح داد: علی رغم اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه امکانات، تجهیزات، هرم هیات علمی، حرکت به سمت کیفیت و دیگز پتانسیل ها از رشد بسیار خوبی برخوردار بوده است و بخش قابل توجهی از آموزش عالی کشور را بدوش می کشد اما درصد رشد دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به سایر مراکز آموزشی غیر انتفاعی و دانشگاه های علمی و کاربردی طی ده سال گذشته بسیار کمتر بوده است وی خواستار آن شد که عدالت آموزشی در این زمینه و همچنین در تصویب رشته ها مد نظر قرار گرفته شود.

دکتر حسن زاده در بخشی دیگری از سخنانش به رسالت حوزه آموزش اشاره کرد و افزود: در حال حاضر نگاه ها در سایر حوزه ها و بخش ها در دانشگاه آزاد اسلامی به سمت و سوی آموزش دوخته شده است که رشته های جدید و مورد نیاز را ایجاد نمایند تا پذیرش دانشجو را به دنبال داشته باشد و این رسالت حوزه آموزش را دو چندان می کند.
دکتر مهدی یعقوبی اول ریابی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد گناباد هم در سخنانی پس از اینکه به تاریخچه واحد گناباد پرداخت. به وضعیت کنونی واحد اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی گناباد دارای 70 رشته تحصیلی می باشد که سه رشته آن در مقطع دکتری تخصصی، 27 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 40 رشته در مقطع کارشناسی و کاردانی  می باشد
یعقوبی از سه دانشکده مهندسی برق، پرستاری و مامایی و دانشکده علوم انسانی و همچنین از مجتمع های خوابگاهی پسران و دختران با ظرفیت 800 نفر و کارگاه ها و آزمایشگاه ها مجهز و پیشرفته فنی و مهندسی برق و کشاورزی، دامپزشکی و علوم پزشکی نیز گفت.
در این جلسه دکتر اشرف زاده رئیس شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان خراسان رضوی در سخنانی ضمن تسلیت ارتحال ملکوتی آیت اله هاشمی رفسنجانی به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی، خدمات و زحمات شایان ایشان به نظام مقدس جمهوری اسلامی، کشور، مردم و بویژه دانشگاه آزاد اسلامی را ستود.
اشرف زاده همچنین از داتنشگاه آزاد اسلامی گناباد به دلیل اینکه میزبان چهل و هشتمین نشست شورای آموزشی استان شده است تقدیر کرد.
رئیس شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان خراسان رضوی سپس به مقوله آموزش و جایگاه آن در دانشگاه پرداخت.
اشرف زاده از آموزش به عنوان محور اصلی در دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد.
در ادامه، اعضای شورای اموزشی و تحصیلات تکمیلی استان وارد دستور کار و بحث های کارشناسی شدند.
اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام واحد گناباد و بازدید از جاذبه های گردشگری شهرستان از دیگر برنامه های چهل و هشتمین نشست معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان در واحد گناباد بود.