دانشگاه آزاد اسلامی گناباد دردهه مبارک فجر

در ششمین روز از دهه مبارک فجر که به نام انقلاب اسلامی، جوانان، نهضت علمی و اقتصاد مقاومتی نامگذاری شده است کارکنان ادارات، نهادهای دولتی و دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی  شهرستان در محفل انس با قرآن کارکنان واحد گناباد شرکت کردند.
در این مراسم که هیات رئیسه واحد گناباد و رئیس و اعضای ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی شهرستان نیز حضور داشتند، حجت الاسلام محمد تقوی مدیر گروه معارف اسلامی واحد گناباد ضمن تبریک سی و هشتمین بهار فجر انقلاب اسلامی و خوش امدگویی به حاضرین، انقلاب اسلامی ایران را ادامه دهنده راه و حرکت انبیا الهی و ائمه اطهار دانست و در این زمینه به زندگانی یوسف پیامبر که هم شغل نبوی و هم شغل حکومتی داشت اشاره کرد.
حجت السلام تقوی سپس به ششمین روز از دهه مبارک فجر که به نام انقلاب اسلامی، جوانان، نهضت علمی و اقتصاد مقاومتی نامگذاری شده است پرداخت.

تقوی از جوانان به عنوان عناصر بسیار مفید و موثر نام برد و افزود در قرآن هم به نقش جوانان توجه  و تاکید شده است که مورد عنایت قرآن قرار گرفته اند. وی در این زمینه به اصحاب کهف اشاره کرد.
مدیر گروه معارف اسلامی واحد گناباد به نقش جوانان در شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی، در جنگ هشت ساله تحمیلی که بیشترین عناصر رزم جوانان بودند و همچنین بیشترین شهدایی که تقدیم انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی شده اند جوانان می باشند هم پرداخت
تقوی افزود: در حال حاضر هم جوانان شایسته ما در تمامی عرصه های علمی، پژوهشی، نظامی، تولیدی، صنعتی و....هستند و بحمداله به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی توانسته اند با تلاش هایی که انجام داده اند موجب پیشرفت و اعتلای ایران اسلامی بشوند به شکلی که دوستداران انقلاب و مستضعفان در تمامی دینیا را شاد و دشمنان ما را مایوس کنند.
وی ادامه داد پس باید قدر این جوانان را بیشتر بدانیم و هر چه برای این قشر هزینه کنیم باز هم کم می باشد.
تقوی به توجه ویژه ای که امام راحل به جوانان داشتند و همچنین توجه و عنایتی که مقام معظم رهبری به جوانان دارند هم اشاره کرد وی جلسات و مراسم صمیمی که جوانان در محضر مقام معظم رهبری دارند را موید این مسئله دانست.
حجت الاسلام تقوی در ارتباط با نهضت علمی هم گفت: قرآن که نازل شد به پیامبر گفته شد اقرا، یعنی بخوان، قرائت کن. و این حرکت، حرکت علمی است و خود کتاب وحی ما مسلمانان قرآن نامیده می شود یعنی کتابی که باید خوانده شود و در آن تدبیر صورت گیرد و به آن عمل شود و این کتاب سرلوحه انبیا، ائمه معصومین و نهضت شکوهمند انقلاب اسلامی ما است و تصریح کرد: که نهضت ما نهضتی علمی است.
وی به نهضت تولید علم و جنبش نرم افزاری و آزاد اندیشی که مورد تاکید و توجه مقام معظم رهبری می باشد هم اشاره کرد و خواستار توجه بیشتر به این مهم شد.
حجت الاسلام تقوی یاد و خاطره حضرت آیت اله هاشمی را در سی و هشتمین بهار فجر انقلاب اسلامی گرامی داشت و گفت: نقش بی بدیل، زحمات و تلاش های ایشان در عرصه های مختلف چه قبل از انقلاب و چه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بر همگان بارز و آشکار است.
تقوی به خدمات آیت اله هاشمی به تولید علم، ارتقا و بسط و گسترش آموزش عالی در جای جای میهن اسلامی با پیشنهاد شکل گیری و تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی که با تایید و تنفیذ حضرت امام خمینی(ره) همراه بود اشاره کرد و افزود: اکنون می بینیم که این پیشنهاد خوبی که صورت گرفت فعالیت آن از مرهای ایران اسلامی فراتر رفته است و با میلیون ها دانشجو و دانش اموخته به عنوان بزرگترین دانشگاه حضور جهان شناخته می شود و تا کنون اینچنین خدمات شایانی به علم نشده است.
مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد به اقتصاد مقاومتی هم پرداخت و گفت: با سرلوحه قرار دادن منویات مقام معظم رهبری و حرکت در این مسیر نه تنها تحریم ها اثری نخواهد داشت بلکه پیشرفت و توسعه ایران اسلامی را هم بیش از پیش شاهد و ناظر خواهیم بود.
در این مراسم حاضرین پس از حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه با نثار گل و عطر افشانی به مقام شامخ این عزیزان  ادای احترام نمودند.
از دیگر برنامه های دهه فجر انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد تا اکنون، مسابقات تنیس روی میز و والیبال ویژه کارکنان و مسابقه نقاشی ویژه فرزندان کارکنان، مسابقات ورزشی نیز برای دانشجویان خواهر مستقر در خوابگاه و مشارکت در جشن ثبت ملی قنات که با حضور میهمانان کشوری از جمله معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی برگزار شد و همچنین برپایی غرفه در نمایشگاهی که به همین منظور تشکیل شده بود می باشد.