دکتر حسن زاده: افتخارات ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه های ملی و بین المللی ستودنی است.

مراسم افتتاحیه نوزدهمین دوره مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی برگزار شد.
در آغاز مراسم افتتاحیه نوزدهمین دوره مسابقات فوتسال دانشجویان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی که با حضور تیم های شرکت کننده (دانشجویان، مربیان و سرپرستان) ، نمایندگان استانی، هیات رئیسه و کارکنان واحد گناباد، معاون فرمانداری و تنی چند از دیگر مسئولین شهرستان همراه بود. دکتر مجتبی حسن زاده رئیس واحد گناباد و سرپرست اجرایی این دوره از مسابقات ضمن خوش آمدگویی به تیم های حاضر در مسابقات و مسئولین محلی و استانی دانشگاه، در سخنانی به سی و هشتمین بهار فجر انقلاب اسلامی و حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن ماه اشاره کرد و یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی را گرامی داشت.

حسن زاده به تلاش ها، خدمات و مجاهدت های آیت اله هاشمی رفسنجانی رئیس فقید هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی در همه عرصه های مختلف نظام مقدس جمهوری اسلامی هم پرداخت و افزود: یاد و نام نیک آیت اله هاشمی تا ابد در یادها و ذهن ها خواهد ماند و آیندگان و فرزندان ایران زمین از ایشان به نیکی یاد خواهند کرد.
دکتر حسن زاده دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از بزرگترین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی عنوان کرد که به فرمان امام راحل و عظیم الشان تاسیس شد و اکنون دانشگاهی به وسعت ایران اسلامی را شاهد هستیم دانشگاهی که سبب گسترش مرزهای دانش و پژوهش شده است و تبدیل به بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و در نهایت اعتماد ایرانی و اعتبار جهانی را بدنبال داشت.
رئیس واحد گناباد در بخش دیگری از سخنانش خاطر نشان ساخت: دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر اینکه مرزهای دانش و پژوهش را درنوردیده است و در عرصه های علمی از جایگاه ممتازی برخوردار می باشد توجه ویژه ای نیز به امر ورزش دارد و افتخارات بیشماری را که در عرصه های داخلی و بین المللی کسب کرده گواه بر این ادعا است و ستودنی است.
حسن زاده در همین زمینه به مسابقات المپیک ریو 2016 اشاره کرد و گفت: از مجموع شرکت کنندگان در کاروان ورزشی جمهوری اسلامی ایران، 30 ورزشکار، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بودند و از مجموع مدال های کسب شده از سوی ورزشکاران المپیکی ایران، 5 مدال توسط دانشجویان ورزشکار دانشگاه آزاد اسلامی بدست آمده است.
سرپرست اجرایی نوزدهمین دوره مسابقات فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی گفت: نگاه دانشگاه آزاد اسلامی به ورزش یک نگاه صرفا مدال آورانه نیست بلکه نگاه دانشگاه آزاد به ورزش این است که ورزش می تواند بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی که گریبان گیر جوانان است را کاهش داده و حتی به صفر برساند. برای همین این نگاه یک نگاه فرهنگی و اجتماعی است و از سوی دیگر: گسترش ورزش سبب کاهش هزینه های درمان و همچنین ایجاد روحیه نشاط و شادابی در جامعه می گردد
دکتر حسن زاده به فعالیت ها و افتخار آفرینی تیم های ورزشی دانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد بویژه در رشته های کشتی و والیبال هم پرداخت.
رئیس واحد گناباد ابراز امیدواری کرد تا دانشگاه آزاد اسلامی گناباد میزبان شایسته ای برای ورزشکاران واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوده و از دانشجویان ورزشکار و همراهان انان خواست در برنامه بازدیدهایی که در حاشیه مسابقات از جاذبه های گردشگری بویژه قنات 2500 ساله گناباد - که به تازگی به عنوان اولین اثر در استان خراسان رضوی ثبت جهانی شده است - شرکت کنند.
وی در خاتمه از نمایندگان استانی مسابقات، کارکنان حوزه های مختلف واحد و همچنین از ارگان ها و اداراتی که در امر برگزاری مسابقات تلاش و مشارکت دارند تقدیر و قدردانی کرد.
علی بربار عضو هیات علمی تمام وقت گروه تربیت بدنی واحد و معاون اجرایی این دوره از مسابقات هم ضمن ارائه گزارش به قرعه کشی تیم های حاضر اشاره کرد و گفت: در این مسابقات 200 ورزشکار، مربی و سرپرست حضور دارند که در قالب دوازده تیم از واحدهای مشهد، سبزوار، نیشابور، تربت حیدریه، تربت جام، قوچان، خواف، سرخس، تایباد، بجستان، کاشمر و گناباد در چهار گروه به صورت دوره ای به رقابت خواهند پرداخت.
بربار به اخلاق ورزشی تاکید کرد و نظم و انضباط تیمی از ویژگی های لازم برای یک ورزشکار دانست.
امید طلوع رضایی سرپرست فنی نوزدهمین دوره مسابقات فوتسال واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی هم از میزبانی خوب واحد گناباد تقدیر و قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد مسابقات با هماهنگی که وجود دارد به نحو شایسته ای برگزار شود.