مراسم چهلمین روز ارتحال آیت اله هاشمی برگزار شد

مراسم چهلمین روز ارتحال  آیت اله هاشمی رفسنجانی در شهرستان گناباد برگزار شد.
در چهلمین روز ارتحال ملکوتی حضرت آیت اله هاشمی رفسنجانی یاد و خاطره آن مجاهد نستوه و یار دیرین حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری گرامی داشته شد.
در مراسم چهلمین روز ارتحال آیت اله هاشمی رفسنجانی رضوان اله تعالی علیه که قبل از خطبه های نماز جمعه شهرستان در محل مسجد و مصلی امام خمینی (ره) و با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی گناباد، امام جمعه، فرماندار و نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی همراه بود حضور گسترده و پرشور احاد مختلف مردم اعم از روحانیت، اصناف و بازاریان، کارکنان ادارات و نهادهای دولتی، مراکز آموزش عالی و دانشگاه ها و نیروهای نظامی و انتظامی چشمگیر و در خور تحسین بود.
در این مراسم یاد و خاطره آیت اله هاشمی و خدمات آن عالم جلیل القدر و یار و یاور امام راحل و مقام معظم رهبری گرامی داشته شد همچنین مداحان و  ذاکرین ائمه اطهار و اهل بیت (ع) به مرثیه سرایی و مداحی پرداختند.

حجت الاسلام صادقی نسب امام جمعه گناباد نیز در خطبه های دوم نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان با بیان خدمات شایان آیت اله هاشمی رفسنجانی افزود: مردم حق شناس ایران اسلامی هرگز خدمات ارزنده و مجاهدت های عالم مجاهد آیت اله هاشمی رفسنجانی که در قبل از انقلاب زحمات زیادی را برای پیروزی انقلاب اسلامی متحمل شد و همچنین بعد از پیروزی انقلاب از یاد نخواهند برد.
حجت الاسلام صادقی نسب به خدامت آیت اله هاشمی رفسنجانی در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی همانند: شورای انقلاب، تدوین قانون اساسی، مجلس خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی، دو دوره ریاست جمهوری و... اشاره کرد و از این خدمات به نیکی یاد کرد.