دکتر حسن زاده: دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه اقتصاد مقاومتی پیشگام می باشد

دکتر حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد به طور جداگانه با امام جمعه و فرماندار شهرستان دیدار کرد.

حجت الاسلام صادقی نسب امام جمعه گناباد در دیدار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد ضمن تبریک سال جدید، آروزی سالی توام با خیر و برکت برای حسن زاده و همکارانی وی را نمود.

صادقی نسب با اشاره به نامگذاری سال 96 از سوی مقام معظم رهبری به سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، خواستار مشارکت دانشگاه ها در این خصوص شد. و افزود: دانشگاه ها می بایستی به این مهم توجه کنند و بستر لازم را فراهم آورند.

امام جمعه گناباد در همین راستا، تاکید بیشتر مراکز آموزش عالی و دانشگاه به ایجاد و حرکت در مسیر شرکت های دانش بنیان را لازم دانست. وی در ارتباط با مبحث اشتغال،  به خرید کالاهای ایرانی از سوی دستگاه ها و ادارات و فرهنگ سازی بیشتر آن را خواستار شد.

دکتر مجتبی حسن زاده رئیس واحد گناباد هم ضمن تبریک سال جدید و ماه رجب و فرارسیدن ولادت با سعادت امیرالمومنین عل(ع)، در سخنانی با مهم خواندن نامگذاری سال 96 افزود: جای بسی خشوقتی و مباهات است که دانشگاه آزاد اسلامی این بزرگترین دانشگاه حضوری جهان نه تنها در زمینه تولید علم، دانش و پژوهش پیشقدم بوده است بلکه با توجه به اینکه هیچگونه کمک و یا بودجه ای را از سوی دولت ها تا کنون دریافت نکرده است در بحث و مقوله اقتصاد مقاومتی و تاکید برخرید کالاهای داخلی نیز پیشگام بوده است.و این مهم از دستورالعمل ها و بخشنامه هایی که ابلاغ شده و می شود به وضوح می توان مشاهده کرد.

حسن زاده با توجه به در پیش بودن ایام اعتکاف گفت: همانند سنوات قبل دانشجویان واحد گناباد در محل مسجد دانشگاه معتکف خواهند شد و علاوه بر آن، دانشگاه آزاد اسلامی گناباد مثل سال گذشته، امسال هم میزبان دانشجویان مراکز آموزش عالی و دانشگاه های شهرستان خواهد بود.و دانشجویان از فیوضات معنوی و روحانی آن برخوردار خواهند شد.

حجت السلام صادقی ضمن ابراز رضایت، از توجه و خدمات دانشگاه آزاد اسلامی گناباد به مقوله فرهنگی قدردانی کرد.

دکتر حسن زاده در دیدار با نبی پور فرماندار گناباد هم با تبریک سال نو از اقدامات خوبی که در زمینه جذب مسافرین نوروزی و گردشگران و تمهیداتی که در این ارتباط اتخاذ شده بود قدردانی کرد و گفت: با بستر سازی که انجام گرفته نسبت به سال های گذشته، مسافر و گردشگر بیشتری را در شهرستان نظاره گر بودیم. وی ابراز امیدواری کرد: که با گسترش این فعالیت ها گناباد بتواند به چایگاه ویژه ای که در خور توانمندی ها و پتانسیل های شهرستان است دست پیدا کند.

حسن زاده خاطرنشان ساخت: با توجه به جاذبه های گردشگری شهرستان بویژه قنات شگفت انگیز آن که به عنوان اولین اثر در استان خراسان رضوی ثبت یونسکو شده است. واحد گناباد هم میزبان همکاران واحدهای دانشگاهی از سرتاسر کشور بوده است.

محمد علی نبی پور فرماندار گناباد هم با تبریک سال جدید به حسن زاده، همکاران وی و خانواده های آنان و آرزوی سالی سرشار از شادی و موفقیت برای همگی، از توجهی که دانشگاه آزاد اسلامی گناباد و بویژه دکتر حسن زاده به امور اجتماعی شهرستان دارد تقدیر و قدردانی کرد.

فرماندار شهرستان افزایش گردشگران و مسافران نوروزی را تایید کرد و خواستار مشارکت و تعامل بیشتر دستگاه ها و بویژه دانشگاه ها در این زمینه شد.

نبی پور به انتخابات پیش روی ریاست جمهوری و شوراها هم پرداخت و از حسن زاده خواست که در این زمینه یاری رسان دستگاه های مربوط باشد

لازم بذکر است: در این دیدارها معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دانشجوئی و فرهنگی، رئیس اداره حراست و مسئول روابط عمومی واحد نیزحضور داشتند.