گرامیداشت ولادت با سعادت امیرالمومنین علی(ع) در دانشگاه

گرامیداشت ولادت با سعادت اولین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام علی (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد
میلاد سراسر نور و رحمت اولین و زیباترین ستاره آسمان امامت و ولایت مولی الموحدین امیرالمومنین امام علی (ع)  در مراسمی با حضور هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در محل مسجد این واحد دانشگاهی و همزمان با جلسه هفتگی قرائت قرآن کارمندان گرامی داشته شد.
در این مراسم معنوی و روحانی ابتدا استاد نیک روش از قاریان ممتاز و برجسته شهرستان و استان به تلاوت قرآن پرداخت سپس حجت الاسلام تقوی مدیر گروه معارف اسلامی واحد گناباد ضمن تبریک ماه رجب، از فضیلت و اعمال این ماه گفت و خاطرنشان کرد: ماه های رجب، شعبان و رمضان شرافت زیادی دارند و در فضیلت این ماه ها روایات بسیاری وارد شده است. آنچنان که گفته شده است ماه رجب ماه بزرگ خدا است و ماهى در حرمت و فضیلت به آن نمى‏رسد و یا اینکه روایت است: كه حضرت رسول اکرم ( صلى الله علیه و آله) فرموده اند كه: ماه رجب ماه استغفار امت من است پس در این ماه بسیار طلب آمرزش كنید كه خدا آمرزنده و مهربان است.

تقوی به ولادت امیرالمومنین علی(ع) اشاره کرد و گفت: در محضر قرآن کریم به استقبال از ولادت با سعادت مولود کعبه مولی الموحدین امام علی (ع) می رویم.
تقوی ادامه داد: در برابر مذاهب اهل سنت، شیعه مفتخر است که در راس این تفکر، مولی الموحدین قرار دارد از این جهت که نخست از دودمان انبیاء الهی: هاشم، قریش، ابراهیم خلیل و سید کعبه است دیگر اینکه در کعبه متولد شده است و سوم 300 آیه در قرآن در شان امیرالمونین آمده است آیه هایی که تفسیر و شان آن در مورد حضرت امام علی (ع) می باشد.
مدیر گروه معارف اسلامی واحد گناباد از خصوصیات و ویژگی های آن امام همام گفت و افزود: امام علي(ع) بعد از پيامبر اسلام (ص) دومين شخصيت جهان اسلام است كه از ويژگي هايي برخوردار است وی به روایتی از جابر بن عبدالله انصاری اشاره کرد که می گوید: از پیامبر خدا صلی الله علیه و آله شنیدم که می فرمود: علی ویژگی هایی دارد که اگر یکی از آنها به تمام مردم داده شود برایشان کافی است. تقوی ادامه داد: بيان همة‌ آن ها نياز به تدوين كتاب ها دارد و لذا در اين جا تنها به برخي از فضايل و يژگي هاي حضرتش بسنده می کنم. ولادت در خانه خدا، پيشگام بودن در اسلام، شجاعت، شهامت، عدالت، زهد، تقوا، معنويت، قانون گرايي، دانایی، بردباری و....از جمله ویژگی های اولین ستاره آسمان امامت و ولایت بود که تقوی به آن ها پرداخت و خاطرنشان ساخت: همه و حتی دشمنان امیرالمونین نیز به این خصوصیات و ویژگی ها معترف و واقف بودند و هستند.
حجت الاسلام تقویی به حقانیت تشیع و شیعه نیز پرداخت و افزود: در قرآن از شیعه آمده است در صورتی که به فرق اربعه هیچگونه اشاره ای نشده است. وی در همین راستا اضافه کرد: مذهب شیعه اولین مذهب در اسلام است و تنها 10 سال پس از هجرت در غدیر خم امیرالمومنین منصوب شد و پیامبر (ص) بر تشیع صحه گذاشت. تقوی توضیح داد: در صورتی که پس از 70 سال از غدیر خم ابوحنیفه متولد شد و شافعی، مالکی و حنبلی به ترتیب 150 سال، 170 سال و 190 سال پس از حادثه غدیر خم متولد شدند که این نشان می دهد این مذاهب اصولا" هیچ جایگاهی ندارند.
تقوی در خاتمه بیان کرد: امام علی(ع) راه خود را که راه حق و عدالت و همان راه راست است مشخص کرده اند و لذا ما که مذهبمان مذهب آسمانی و نماد مذهب حق است باید موظب باشیم که در جاده و خط امیرالمومنین علی(ع) مصصم و استوار قدم برداریم تا انشاءاله امانت بدست ولی عصر امام زمان (عج) برسد.