دانشگاه میزبان دانشجویان معتکف شهرستان

دانشگاه آزاد اسلامی گناباد میزبان دانشجویان  معتکف شهرستان شد.

دانشجویان دختر دانشگاه های شهرستان آمده بودند تا به همراه همنوعان خود در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد فارغ از هیاهوی پایان ناپذیر زندگی، چند روزی با خود و پروردگار خود خلوت کنند.

آمده بودند تا امتحان بندگی در کلاس درس معبود پس دهند.آمده بودند تا با الفبای زمینی حرف های دلشان را به آسمان ها برسانند.آمده بودند تا معتکف خانه عشق شده و بر سجاد عشق میهمان شوند.

همزمان با سرتاسر میهن اسلامی مراسم اعتکاف در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار شد.

دختران دانشجوی معتکف دانشگاه آزاد اسلامی گناباد همانند سال گذشته میزبان همنوعان خود از دانشگاه های شهرستان شده بودند.

محمد علی نبی پور فرماندار گناباد که به همراه روسای دانشگاه ها، فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه پاسداران و ناحیه انتظامی شهرستان در بازدیدی که از مسجد واحد گناباد که دانشجویان در آن معتکف شده بودند داشت در سخنانی ضمن تبریک سال نو و اعیاد ماه رجب،  خطاب به دانشجویان معتکف گفت: اعتکاف یکی از ناب ترین اعمال عبادی دین مقدس اسلام است پس از این فرصت عزیز پیش آمده، نهایت استفاده را بنمایید.

فرماندار گناباد افزود: خیلی ها بدلیل مشغله ها و گرفتاری ها نمی توانند از این مراسم بهره مند شوند و لذا این توفیقی است که برای شما که انسان های فرهیخته ای هستید و  دل های آسمانی دارید حاصل شده است.

نبی پور بیان داشت:  شما عزیزان لحظاتی از جنجال زندگی فارغ شده اید و به خلوت با پروردگار روی آورده اید و این خلوت و معتکف شدن باعث می شود که به خود بیشتر بیاندیشید و این همان خودسازی است و تزکیه نفس است که به خداشناسی بیشتر می انجامد.

فرماندار گناباد از دانشجویان خواست قدر جوانی و دانشجوئی که یکی ازبهتیرن  دوران زندگی است را بدانند و از این فرصت ایجاد شده برای تحقق اهداف علمی خود و میهن اسلامی نهایت بهره را ببرند

جواد روحانی معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد هم در حاشیه این بازدید گفت: اعتکاف فرصت خوبی برای دانشجویان است تا از نظر فکری و روحی خود را پالایش کنند

روحانی افزود: خداوند را شاکریم که همانند سال گذشته این توفیق نصیب دانشگاه آزاد اسلامی گناباد شد تا علاوه بر دانشجویان دختر واحد، میزبان دانشجویان خواهر دانشگاه های علوم پزشکی، پیام نور و مجتمع آموزش عالی شهرستان نیز باشیم

معاون دانشجوئی و فرهنگی واحد گناباد خاطر نشان کرد: آنچه که از این مراسم برجای می ماند آثار و برکاتی است که زندگی این جوانان که اینده ساز میهن عزیزمان هستند را تحت تاثیر قرار می دهد