• وام صندوق رفاه دانشجویی

چهلمین جلسه کمیسیون هیات امنای استان در واحد گناباد

چهلمین جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای استان خراسان رضوی در دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شد.

اولین جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان در سال 96 و چهلمین جلسه این کمیسیون در واحد گناباد برگزار گردید.

حسن زاده افزود: هدف از برگزاری جلسات کمیسیون در شهرستان ها این است تا مشکلات واحدهای دانشگاهی از نزدیک مورد بررسی قرار گیرد چرا که واحدها علاوه بر مشکلات مشترک بدلیل موقعیت جغرافیایی یک سری مشکلات خاص خود را دارا می باشند

دکتر حسن زاده  به ویژگی ها و پتانسیل های دانشگاه آزاد اسلامی گناباد هم پرداخت و اینکه این واحد دانشگاهی در حال حاضر 70 رشته از مقطع کاردانی تا دکتری تخصصی داشته و آزمایشگاه ها و کارگاه های ان در رشته های مهندسی و بویژه در رشته برق در کشور بی نظیر می باشد.

رئیس واحد گناباد به ایجاد و راه اندازی دانشکده پرستاری و مامایی واحد نیز اشاره کرد و گفت: یکی از سیاست های آینده واحد حرکت به سمت و سوی رشته های علوم پزشکی خواهد بود.

حسن زاده در باره افزایش درآمدزایی غیر از محل شهریه هم سخن گفت.

عقد قرار داد با بخش صنعتی و خصوصی با توجه به اخذ مجوزهای لازم، راه اندازی آزمایشگاه خاک و بتن، به زیر کشت بردن 8000 متر مربع از اراضی کشاورزی واحد به محصول زعفران، گسترش و بهسازی مجتمع دامداری به نحوی که شیر تولیدی این مجتمع از سه تن در ماه به 11 تن افزایش یافته است، استفاده  از انرژی های نو و بهینه سازی مصرف سوخت با استفاده از پنل های خورشیدی در مجتمع های خوابگاهی پسران و دختران و پی گیری سه شرکت دانش بیان که یک مورد آن به مرحله اجرا رسیده است.از جمله بخشی از کارها و اموری بود که حسن زاده  در ارتباط با درآمدزایی به آن ها اشاره داشت.

دکتر شیخ الاسلامی رئیس کمیسیون دائمی هیات امنای استان خراسان رضوی  هم ضمن تبریک اعیاد ماه رجب، تلاش های اعضای کمیسیون استان در سال 95 را مورد قدردانی قرار داد و تشکیل مرتب و منظم جلسات این کمیسیون را در خور توجه دانست و افزود: با پی گیری هایی که در سال گذشته انجام شد آثار مثبتی مصوبات کمیسیون برای دانشگاه به همراه داشته است وی ابراز امیدواری کرد که کمیسیون دائمی استان در سال جدید هم با پشتکار بیشتری به کار خود ادامه دهد.

دکتر شیخ الاسلامی سپس از واحد گناباد و دکتر حسن زاده بدلیل میزبانی چهلمین جلسه کمیسیون تشکر کرد وی از واحد گناباد به عنوان  یک واحد دانشگاهی منظم، بسیار خوب و پرتلاش در زمینه علمی و پژوهشی یاد کرد.

دبیر هیات امنای استان در ادامه سخنان خود افزود: دانشگاه آزاد اسلامی گناباد با برگزاری کنفرانس های متعدد برق و مجموعه عظیم کارگاهی و آزمایشگاهی و همچنین برگزاری کنفرانس های مددکاری اجتماعی توانسته است در کشور خود را مطرح نماید.

رئیس کمیسیون هیات امنای استان خراسان رضوی سپس به تاکید دکتر ولایتی به شناسایی دانشجویان نخبه پرداخت و افزود: دانشجویان و بویژه دانشجویان نخبه سرمایه های میهن اسلامی هستند و هر سازمان و یا نهادی باید بتواند از نخبگان خود نهایت استفاده را بنماید.

وی از اعضای کمیسون دائمی و روسای واحد های دانشگاهی استان خواست در این زمینه تلاش کنند و نسبت به معرفی دانشجویان نخبه اقدام نمایند

دکتر شیخ الاسلامی در زمینه شناسایی دانشجویان نخبه علاوه بر معدل خواهان تعیین شاخص های دیگری از جمله اختراع، ابداع، نوآوری، ارائه مقاله و....شد.

این مقام مسئول به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و بیان داشت: سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال مربوط به تمامی ارگان ها و نهاد ها می شود و مخاطب مقام معظم رهبری همه کشور می باشد  و تمامی دستگاه ها باید در این زمینه به تلاش بپردازند و اینکه مراکزآموزش عالی و دانشگاه ها بگویند آموزش محور فعالیت ما می باشد یک تفکر اشتباه و غلط است.

دکتر شیخ الاسلامی به پیشقدم بودن دانشگاه آزاد اسلامی در تحقق منویات مقام معظم رهبری پرداخت  و از اعضای کمیسیون هیات امنا خواست در زمینه اشتغال و کارآفرینی دانشجویان کارگروهی تشکیل داده تا دانشجویان پس از فارغ التحصیلی دغدغه ای بنام کار نداشته باشند.و از طرفی دانشجویان هم بدانند که دانشگاه نسبت به آینده آنان بی تفاوت نسیت.

دکتر شیخ الاسلامی همچنین دیداری با کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در محل تالار اندیشه این واحد دانشگاهی داشت این دیدار که در محیطی صمیمی و با حضور هیات رئیسه واحد برگزار می شد دبیر هیات امنای استان ضمن تاکید مجدد بر پتانسیل های خوب و بالای دانشگاه آزاد اسلامی گناباد از این واحد به نیکی یاد کرد و از کارکنان آن خواست تا با تلاش بیشتر به ارتقا و اعتلای بیش از پیش  واحد خود کمک کنند. وی در خاتمه به سئولات کارمندان پاسخ داد.

از دیگر برنامه های چهلمین جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای استان خراسان رضوی، ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه، نماز جماعت ظهر و عصر در محل مسجد، بازدید اعضای کمیسیون از کارگاه ها، آزمایشگاه ها، مهمانسرا بود که محمد علی نبی پور فرماندار شهرستان نیز حضور داشت - در این بازدید، اعضای کمیسیون ضمن اذعان به  توانمندی های واحد گناباد در زمینه برق، مکانیک و علوم پزشکی، این امکانات و تجهزیات را در خور توجه دانسته و به این مورد اشاره کردند که اینچنین مجموعه ای  بزرگ و متمرکز در کشور کمتر وجود دارد

با توجه به اینکه یکی از موارد دستور کار چهلمین جلسه کمیسیون، بحث گردشگری بود اعضا از برخی از جاذبه های گردشگری شهرستان نیز بازدید داشتند که قنات قصبه گناباد که اولین اثر در استان خراسان رضوی می باشد که ثبت یونسکو شده است تعجب، شگفتی و خرسندی بازدید کنندگان را جلب کرده بود