تجلیل از دانشجویان ممتاز و فرهیخته دانشگاه

دانشجویان ممتاز و فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی گناباد مورد تجلیل قرار گرفتند.

دانشجویان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی گناباد با حضور خانواده های خود، هیات رئیسه و دیگر دانشجویان در جشن مبعث که در محل تالار شیخ محد تقی بهلول واحد گناباد برگزار می شد مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفتند.

در ابتدای این آئین دکتر مهدی یعقوبی اول ریابی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد گناباد در سخنانی ضمن تبریک عید  مبعث و اعیاد شعبانیه و خوش آمدگویی به حاضرین بویژه خانواده های دانشجویان فرهیخته، حضور خانواده ها را در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد مایه دلگرمی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و از طرفی نشانه و لطف آنان به احساسات پاک جوانان جویای علم دانست.

یعقوبی سپس به مبعث پیامبر گرامی اسلام و اهمیتی که دین مبین اسلام به فراگرفتن علم و دانش داشته و دارد اشاره کرد و افزود: اولین آیه ای که به خاتم الانبیاء حضرت محمد (ص) نازل شد به خواندن و علم تاکید داشته است و بدنبال آن آیه های متعددی بر ایشان نازل شد که در باره علم و فرآگرفتن آن می باشد.

وی ادامه داد و در همین راستا افزود: در مجموع در قرآن کریم 675 آیه در زمینه علم و دانش آمده است که با تکرار آن در سوره های مختلف 1322 آیه در این باب وجود دارد

یعقوبی نتیجه گیری کرد که دانشجویان کاری را که انجام می دهند و به آن وارد شده اند یک کار مقدس است و می توان گفت: شما به قرآن و به پیامبر رحمت و مهربانی که مبعث ایشان را پشت سر گذاشتیم لبیک گفته اید.

معاون آموزشی واحد گناباد در ادامه با بیان روایتی از پیامبر گفت: پیامبر فرمودند: من برای تکمیل و کامل کردن اخلاقیات مبعوث گشته ام.

یعقوبی علم و اخلاقیات را لازمه یکدیگر دانست و خاطرنشان کرد: علم و اخلاقیات می بایست و باید مکمل یکدیگر باشند و علمی که همراه و توام با اخلاق نباشد در خدمت جامعه بشری و انسان ها نخواهد بود. وی از دانشجویان خواست در کنار فراگیری علم و دانش توجه به اخلاق و تزکیه نفس را مورد توجه قرار دهند. و از آن قافل نباشند.

این مقام مسئول در ادامه به تاریخچه واحد گناباد پرداخت و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در یکم خرداد ماه 1364 به عنوان اولین دانشگاه در شهرستان و چهلمین واحد دانشگاهی در کشور فعالیت خود را آغاز کرد.و اکنون در آستانه سی و دومین سال تاسیس خود با 70 رشته در مقاطع محتلف تحصیلی از کاردانی تا دکتری تخصصی، آزمایشگاه ها و کارگاه های مجهز و پیشرفته و بی نظیردر کشور، برگزاری کنفرانس ها و همایش های متعدد ملی، کادر هیات علمی مجرب و متعهد، 13 هزار فارغ التحصیل و بیش از این ها توانسته است حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد و به عنوان یکی از واحدهای مطرح در استان شناخته  شود.

یعقوبی از این هم گفت که با توجه به اینکه در ایجاد رشته ها، واحد گناباد کیفیت و نیاز سنجی را مد نظر قرار داده است لذا به جرات می توان گفت بیشتر دانش آموختگان این واحد دانشگاهی جذب بازارهای کار شده اند و این مایه مباهات دانشگاه می باشد.

دکتر یعقوبی همچنین به چگونگی انتخاب دانشجویان ممتاز و فرهیخته نیز پرداخت و گفت: بر اساس دستورالعمل ها و بخشنامه های ابلاغی در انتخاب دانشجویان فرهیخته شاخص های متعددی مطرح و مورد نظر می باشند. وی از دانشجویان ممتاز و فرهیخته به عنوان سرآمد دانشجویان یاد کرد و از آنان خواست که به عنوان الگوی دیگر دانشجویان بیش از پیش به اخلاق توجه داشته باشند و آن را سرمشق خود قرار دهند و ضمنا" در مسیر علم آموزی به همین میزان بسنده نکنند

یعقوبی به شناسایی دانشجویان نخبه هم اشاره کرد و افزود: یکی از رسالت های دانشگاه آزاد اسلامی شناسایی دانشجویان  نخبه   و تاکید و به کارگیری و جذب این عزیزان می باشد چرا که دانشجویان نخبه امیدهای کشور و میهن اسلامیمان می باشند

تلاوت قرآن، پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و سرود دانشگاه آزاد اسلامی، مسابقه و اجرای موسقی از دیگر برنامه های این آئین بود.