غبارروبی مسجد دانشگاه

در آستانه ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن، مسجد دانشگاه آزاد اسلامی گناباد غبار روبی شد.
در دهه غبارروبی مساجد و در آستانه ماه میهمانی خدا در آئینی با حضور هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی گناباد و حجت الاسلام رحمانی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان، مسجد واحد گناباد غبارروبی  و عطرافشانی شد.
جواد روحانی معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در حاشیه این آئین با تبریک سوم خردادماه سالروز آزاد سازی خرمشهر قهرمان و تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان با بیان اینکه مساجد از جایگاه ممتاز و ویژه ای در دین مبین اسلام برخوردار است که در بین مسلمانان به خانه خدا تسمیه شده است افزود: خداوند دوستدار پاکیزگی و پاکیزگان است و غبارروبی از مساجد بهترین فرصت برای استقبال از بهترین ماه خدا و فرصت مناسبی است تا با پاکیزگی و خانه تکانی دل به میهمانی خدا برویم و از سفره بی کران الهی برخوردار شویم.

روحانی با اشاره به آیه  125 سوره مبارکه بقره که خداوند می فرماید: ما از ابراهیم و اسماعیل پیمان گرفتیم که خانه خدا را برای حضور مردم و کسانی که می خواهند در مساجد به اعتکاف و عبادت بپردازند، پاک سازی کنند افزود: مسجد مکانی است که زمینه عبادت پرشور و حضور خالصانه مومنان را نیز فراهم می کند و همین مسجد نیز پیوند دهنده میان صالحان نیز می باشد لذا پاکیزه بودن مسجد و ایجاد فضای دلنشین آن در افزایش و رغبت دانشجویان و جوانان و همدلی و مودت بین آنان و مشارکت بیشتر در برنامه های مذهبی و فرهنگی بسیار تاثیرگزار است.
معاون دانشجوئی و فرهنگی واحد گناباد ضمن قدردانی از حجت الاسلام رحمانی رئیس اداره تبلیغات اسلامی که در آئین غبارروبی مسجد دانشگاه حضور یافته است حمایت هایی که دکتر حسن زاده رئیس واحد گناباد از برنامه های فرهنگی واحد بعمل می آورد را مورد تقدیر قرار داد و حضور کارکنان در این مراسم را در خور تحسین دانست و خاطرنشان داشت: این حضور و در این فضای معنوی، در تقویت و روحیه همکاری، تعاون و مودت بین همکاران مفید می باشد.