بیست و دومین جشن دانش آموختگی در دانشگاه برگزار شد

بیست و دومین آئین دانش آموختگی در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار شد.
همزمان با سی و دومین سال تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد 114 فارغ التحصیل این واحد دانشگاهی در مقاطع مختلف تحصیلی، دانش آموختگی خود را جشن گرفتند.
در این آئین که در محل تالار شیخ محمدتقی بهلول دانشگاه و با حضور خانواده های دانش آموختگان، هیات رئیسه و تنی چند از اعضای هیات علمی برگزار می گردید دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد، ضمن خوش آمدگویی و ابراز خرسندی از حضور خانواده های فارغ التحصیلان در بیست و دومین آئین دانش آموختگی، آزاد سازی خرمشهر قهرمان را تبریک گفت و رشادت ها و پایمردی های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را ستود و تصریح کرد: امنیت، اقتدار، آبادانی، پیشرفت، توانمدی ایران اسلامی در تمامی زمینه ها و هر انچه را که داریم مرهون رشادت ها و پایمردی های آن عزیزان می باشد.

دکتر حسن زاده سپس با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در یکم خردادماه 1364 با تلاش مسئولین وقت و همت مردم فرهنگ دوست و فرهنگ پرور گناباد که علم و دانش و ایجاد و راه اندازی دانشگاه را یکی از مولفه های پیشرفت شهرستان می دانستند با دو رشته کاردانی و در مکانی استیجاری تاسیس گردید. وی به پیشرفت این واحد دانشگاهی در طول 32 سال فعالیت آن پرداخت و افزود: اینک دانشگاه آزاد اسلامی گناباد با 34 هزار متر مربع فضای فیزیکی، 13 هزار فارغ التحصیل که اعتقاد داریم حرف های زیادی برای گفتن و توانمدی انجام کار در اجتماع دارند، تولید مقالات ISI، انجام طرح های پژوهشی متعدد، فعالیت های مختلف فرهنگی، اجتماعی، وجود 70 رشته از مقطع کاردانی تا دکتری تخصصی جایگاه ویژه ای یافته است، وی در این زمینه به 27 رشته کارشناسی ارشد دانشگاه اشاره کرد و خاطرنشان داشت: 10 رشته کارشناسی ارشد که عمدتا در گروه علوم انسانی می باشد در سال گذشته تصویب شده است. و اظهار کرد: همه این موارد نشان دهنده پتانسیل ها و توانمندی هایی است که مرهون زحمات  سی و دوساله مسئولین گذشته و همکاران پرتلاشم در واحد گناباد می باشد
رئیس واحد گناباد در ادامه به یکی ملاک های ارزیابی دانشگاه ها پرداخت و بیان داشت: معمولا دانشگاه ها را براساس 3 ملاک مورد ارزبابی قرار می دهند. اول اینکه دانشگاه چقدر تولیدات علمی دارد. دوم دانشگاه در حل مشکلات جامعه چه میزان می تواند نقش داشته باشد و سوم توانمدی فارغ التحصیلان دانشگاه می باشد. وی تصریح کرد: توانمندی فارغ التحصیلان یک دانشگاه، خودش تابع این است که ابتدا دانشجو در دوران تحصیل چه مقدار دانش، آموخته باشد و چه مقدار از نظر آموزشی به علمش افزوده شده باشد. دومین عامل تعیین کننده توامندی یک فارغ التحصیل دانشگاه. میزان آشنایی یک دانش آموخته با آخرین امکانات و تجهیزاتی است که در رشته و در آن گرایش مورد نیاز است.
حسن زاده سپس نتیجه گیری کرد که یکی از افتخارات ما در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد و یکی از توانمندی های آن، وجود آزمایشگاه ها و کارگاه های مختلف در رشته ها و گرایش های متعدد فنی و مهندسی، علوم پزشکی و پرستاری و مامایی است که توانمندی عملی دانشجویان یکی از ابعاد مهم تاثیرگذار در توانمندی یک فارغ التحصیل در دانشگاه است.
حسن زاده همچنین گفت: اعتقاد داریم به اینکه دانشجویی که از دانشگاه فارغ التحصیل می شود علاوه بر توان علمی و عملی، باید بتواند در محیط اجتماع در مسائل اجتماعی هم ورود پیدا کند و حرف هایی برای گفتن داشته باشد و این مهم زمانی است که ما بتوانیم فضای گفتگو را در دانشگاه داشته باشیم و این همان چیزی است که ما را نیز متمایز می کند.
این مقام مسئول به بحث اشتغال هم پرداخت.و گفت: تعریف اشتغال در جامعه تغییر پیدا کرده است. و افزود: در گذشته وقتی از اشتغال سخن به میان می آمد یک شغل دولتی در ذهن تداعی می شد اما در حال حاضر با توجه به گستردگی دولت، مشاغل دولتی برای اکثر رشته های دانشگاهی امکان پذیر نیست. و توصیه کرد که یک فارغ التحصیل باید خودش آنقدر توانمند و با استعداد باشد که بتواند در اجتماع و بازار از آنچه در دانشگاه فراگرفته است به نحو احسن استفاده کند.
دکتر حسن زاده خطاب به خانواده های دانش اموختگان نیز اظهار داشت: به جرات می توان گفت بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی گناباد جذب نهادهای دولتی و خصوصی و در مجموع جذب بازار کار شده اند و از شما که تا این مرحله از تحصیل فرزندانتان زحمات زیادی را متقبل و متحمل شده اید می خواهم تا بدست آوردن شغل، همچنان از این عزیزان حمایت کنید تا آنان با پشتوانه شما دلگرم بشوند و با انگیزه این مسیر را طی کنند.
حسن زاده به پارامترهایی که در جهت گسترش دانشگاه آزاد اسلامی گناباد مدنظر قرار داده شده است اشاره کرد و گفت: یکی از این موارد گسترش مقاطع تحصیلات تکمیلی می باشد که توانستیم 10 رشته کارشناسی ارشد و دو رشته دکتری تخصصی را در سال گذشته به مجموعه دانشگاه اضافه کنیم و انشاء الله این مسیر را با افزایش رشته های تحصیلات تکمیلی علوم پزشکی بویژه در رشته های پرستاری و مامایی ادامه خواهیم داد.
رئیس واحد گناباد در خاتمه به فارغ التحصیلان و خانواده های آنان با بیان اینکه همه چیز در دانشگاه ها ایده آل نیست. گفت: چنانچه کم و کاستی در طول مدت تحصیل در دانشگاه مشاهده کردید به نوبه خود پوزش می خواهم و از آنان خواست دیدگاه های خود را به دانشگاه منعکس نمایند.
حسن زاده از همکاران خود در تمامی حوزه ها و بویژه دانش آموختگان و دانشجویانی که در برگزاری بیست و دومین جشن دانش آموختگی یاری رسان دانشگکاه بوده اند تقدیر و قدردانی کرد.
در ادامه و قبل از اهدای تندیس و لوح، دانش آموختگان سوگند یاد کردند که علم و دانش خود را در جهت پیشرفت، بالندگی و آبادانی ایران اسلامی بکارگیرند.
تلاوت آیاتی از کلام اله مجید، پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، سرود دانشگاه آزاد اسلامی، اجرای موسیقی و تقدیر از اعضای تیم فوتسال دانشجویان پسر واحد که در نوزدهمین دوره مسابقات فوتسال استان مقام دومی را از آن خود کردند و همچنین اعضای تیم کشتی دانشجویی دانشگاه که در مسابقات استان درخشیدند از دیگر برنامه های بیست و دومین آئین دانش آموختگی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد بود.
اشک هاتی شوق والدین دانش اموختگان، اهدای گل و دیگر هدایا و  گرفتن عکس های یادبودی جلوه ای خاص به این آئین بخشیده بود و شبی خاطره انگیز را رقم زد.