برای اولین بار در استان، آزمایشگاه همکار دانشگاه پروانه تایید صلاحیت گرفت

آزمایشگاه همکار دانشگاه آزاد اسلامی گناباد پروانه تایید صلاحیت گرفت.
دکتر محمدرضا تمامگر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گناباد با اعلام این خبر افزود: برای اولین بار در استان خراسان رضوی آزمایشگاه همکار بتن و سنگ دانه واحد گناباد موفق به اخذ تایید صلاحیت و پروانه مربوط شد.
معاون پژوهش و فناوری واحد گناباد گفت: با اقدامات و پیگیری هایی که صورت گرفت برای اولین بار در بین واحدهای دانشگاهی استان خراسان رضوی، دانشگاه آزاد اسلامی گناباد موفق به اخذ تاییدیه و پروانه از اداره کل استاندارد خراسان رضوی گردید.
تمامگر با بیان اینکه یکی از رسالت های حوزه پژوهش و فناوری و در مجموع دانشگاه حرکت به سمت و سوی راه اندازی شرکت های دانش بنیان می باشد عنوان داشت: به منظور استفاده بیشتر از ظرفیت های موجود دانشگاه و هم افزایی علم و ثروت و تحقق اهداف علمی و اقتصادی و تجاری سازی آن، اولین شرکت دانش بیان دانشگاه آزاد اسلامی گناباد نیز مجوز فعالیت گرفت.

تمامگر توضیح داد: تولیدات و محصولات این شرکت دانش بنیان در زمینه نورپردازی هوشمند خواهد بود.
تمامگر در ادامه خاطرنشان داشت: به زودی این شرکت دانش بنیان فعالیت رسمی خود را آغاز خواهد نمود.
وی به محصولات شرکت اشاره کرد و افزود: محصولات شرکت دانش بیان واحد گناباد علاوه بر اینکه از لحاظ کیفیت قابل رقابت با نوع خارجی می باشد از نظر قیمت تمام شده به مراتب ارزانتر از نوع خارجی خود می باشد.
تمامگر در خاتمه به نامگذاری سال 96 از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی نشان داده است که در تحقق منویات مقام معظم رهبری پیشقدم و پیشگام بوده است و لذا یکی از بهترین کارهایی که در زمینه اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال می تواند انجام بدهد حرکت به سوی تاسیس شرکت های دانش بنیان و گسترش آن است. چرا که تاسیس و گسترش شرکت های دانش بنیان برابر با افزایش تولیدات داخلی و افزایش تولیدات داخلی افزایش اشتغال را بدنبال خواهد داشت.