دانشگاه آزاد اسلامی گناباد پیشتاز در برپایی اردوهای جهادی طرح هجرت در بین مراکز آموزش عالی شهرستان

چند سالی است که دانشگاه آزاد اسلامی گناباد اردوهای طرح هجرت را در شهرستان کلید زده است و می توان گفت در این زمینه و خدمت رسانی به مردم روستاهای محروم در بین مراکز آموزش عالی شهرستان پیشقدم و پیشگام می باشد. اینبار نیز حسی از جنس عشق خدمت به مردمی که قلبی از صفا و صمیمیت دارند دانشجویان دختر این واحد دانشگاهی را در قالب گروه جهادی شهید ابدی حوزه مالک اشتر دانشگاه آزاد اسلامی گناباد به روستایی محروم در یکصد کیلومتری از مرکز شهرستان کشاند.
رحمت آباد روستایی محروم با مردمانی پاک و ساده اما خوش قلب و مهربان که همین صمیمیت، صفا و پاکی است که دانشجویان را به خدمت بیشتر به آنان ترغیب می کند.
به همراه دکتر حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد، روحانی معاون دانشجوئی و فرهنگی این واحد دانشگاهی، سرهنگ ابراهیم زاده فرمانده بسیج سپاه و سروان مرادپور مسئول بسیج دانشجوئی شهرستان جهت دیدار با دانشجویان خواهر و از نزدیک مشاهده نمودن فعالیت های آنان که در اردوی طرح هجرت بسر می برند به روستای رحمت اباد رفتیم.

دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه ازاد اسلامی گناباد در جمع دانشجویان خواهر که در مسجد روستا حضور پیدا کردند در سخنانی ضمن تبریک ولادت با سعادت کریمه اهل بیت حضرت معصومه (س) و روز دختر و آغاز دهه کرامت، از حضور سرهنگ ابراهیم زاده فرماندهی سپاه و بسیج دانشجوئی شهرستان در جمع دانشجویان قدردانی کرد. و خطاب به دانشجویان گفت: کار شما عزیزان که خدمت به همنوع و تلاش در جهت محرومیت زدایی در این روستا می باشد یک حرکت اعتقادی همراه با عزم راسخ و بدون چشم داشتی است که بسیار زیبا و خداپسندانه می باشد.
حسن زاده با بیان اینکه فلسفه اردوهای جهادی طرح هجرت، خود سازی می باشد. گفت: شما دانشجویان و آینده سازان میهن اسلامی انسان های شریفی هستید که محرومیت را مهمترین مسئله دانسته و با قرار گرفتن و از نزدیک لمس کردن محرومیت، به خودسازی و خودشناسی و در نهایت خداشناسی بیشتر خود کمک می کنید و این جهاد بزرگی است.
دکتر حسن زاده در بخشی دیگر از سخنان خود از دانشجویان خواست: در مدتی که در روستا حضور خواهند داشت گزارشی از فعالیت های خود را در زمینه های مختلفی که به آن مشغول هستند ارائه نمایند و در این گزارش پیشنهادات، انتقادات و راه کارهایی را که مد نظر آن ها در جهت بهبود وضعیت روستا خواهد بود مورد لحاظ قرار دهند. تا در نشست هایی که با مسئولین شهرستان خواهد داشت مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.
رئیس واحد گناباد به دانشجویان حاضر در اردوی جهادی گفت: این قابلیت را که شما توانسته اید مخاطب زیادی را در روستا فراهم آورید و به تبع در بازدیدی که صورت گرفت نظاره گر این بودیم که اهالی روستا نیز از فعالیت ها و کلاس های آموزشی استقبال خوبی کرده اند در خور تحسین و تقدیر می باشد
وی از زحمات و تلاش های پایگاه مقاومت بسیج دانشجوئی مالک اشتر واحد در امر برپایی اردوی جهادی طرح هجرت نیز قدردانی کرد.
ابراهیم زاده فرمانده بسیج سپاه شهرستان هم در سخنانی اردوی جهادی که دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برپا کرده اند را کاری بزرگ دانست و از آن به عنوان حرکتی ارزشی در راستای منویات مقام معظم رهبری نام برد و در این زمینه از دکتر حسن زاده و همکاران وی تشکر کرد.
ابراهیم زاده به شبیخون فرهنگی دشمن هم اشاره کرد و اردوی جهادی را یک کار فرهنگی ارزنده توصیف کرد. و خواستار این شد تا دانشجویان که ذخایر انقلاب هستند اوقات بیشتری را به این مهم اختصاص دهند. وی پشتیبانی سپاه در این مسیر را هم یادآور شد.
فرمانده سپاه گناباد به مشکلات روستای رحمت آباد که از سوی دانشجویان مطرح شد پرداخت و بیان داشت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی کارهای خوب و زیربنایی زیادی در کشور در جهت محرومیت زدایی در روستاها از قبیل آب رسانی، ایجاد راه، برق و گاز رسانی و...انجام شده است و به دانشجویان گفت مطمئن باشید این مشکلات و بویژه مسئله آب روستا و اشتغال جوانان را به شورای اداری شهرستان منعکس خواهد نمود تا راهکارهایی برای رفع این مشکل اندیشه شود.
در ابتدای این دیدار فعالیت ها و کلاس های آموزشی که از سوی دانشجویان جهت دانش اموزان و بانوان روستا در نظر گرفته شده بود مورد بازدید قرار گرفت که در هر مورد دانشجویان ضمن تشریح نحوه اداره کلاس ها و کارگاه های آموزشی به سوالات نیز پاسخ می گفتند.
گروه اردوی جهادی شهید ابدی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد متشکل از 35 نفر از دانشجویان دختر رشته های پرستاری، مامایی، علوم اجتماعی، فقه و حقوق و...به مدت 10 روز در روستای رحمت آباد در عرصه های مختلف بهداشتی، مشاوره و راهنمایی، آموزش قرآن، آموزش غربالگری، خیاطی، فرهنگی، اقتصاد مقاومتی، کاردستی، قالی بافی به ارائه خدمات به روستائیان مشغول شده اند.
محمد خزاعی مدیر و دبیر مدرسه روستا که کلاس های آموزشی دانش آموزان روستا در محل مدرسه برگزار می شود. همت، تلاش و کار جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گناباد را در امر خدمت رسانی به مردم روستای محروم رحمت آباد ستود وی که مدت 9 سال است در روستای رحمت آباد خدمت می کند علی رغم اینکه پیشنهادات خوبی جهت خدمت در نقاط شهری و مدارس شهرستان داشته است می گوید: خدمت به مردم روستا و دانش آموزان آن که همانند فرزندان خودم دوستشان دارم و برایم عزیز هستند را به شهرستان ترجیح می دهم.
از مادری که فرزندش را جهت شرکت در کلاس آموزشی اردوی جهادی همراهی می کرد نیز پرسیدم آیا از دانشجویان و برپایی این اردوها رضایت دارد که با همان گویش محلی و شیرین پاسخ داد: خدا عوضش و خیرش را به این دختران بدهد ما که شرمنده آنان هستیم و چیزی نداریم که به آن ها بدهیم از وقتی که به روستا آمده اند انگار رحمت و سرزندگی به رحمت آباد آمده است روحیه بچه ها سرزنده شده است. برایشان از ته دل دعا می کنم که خوشبخت و عاقبت به خیر باشند.