دکتر حسن زاده، سال تحصیلی جدید را با الهام گرفتن از آموزه های مدرسه و دانشگاه بزرگ عاشورا شروع می کنیم.

دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه ازاد اسلامی گناباد همزمان با آغاز سال تحصیلی 97-96 با حضور در مدارس سما و در جمع دانش آموزان و مدیران و دبیران این مجموعه، شروع سال تحصیلی را گرامیداشت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد را که در بازدیدها دبستان های پسرانه، دخترانه و آموزشگاه متوسطه دوره اول دخترانه سما دکتر یعقوبی و امیری معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی و سما واحد همراهی می کردند در سخنانی در جمع مدیران و دبیران این مجموعه ها ضمن تسلیت فرارسیدن ماه محرم و عزاداری سالار و سرور شهیدان آقا اباعبداله الحسین گفت: امسال فرارسیدن ماه محرم با هفته دفاع مقدس و سال تحصیلی جدید مقارن شده است، پس مهر را با الهام گرفتن از آموزه ها و درس های مدرسه و دانشگاه بزرگ عاشورا و ایثارگری و رشادت های شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس آغاز خواهیم کرد.
دکتر حسن زاده افزود: بهترین فرصت است تا فرهنگ عاشورایی و شهادت و ایثارگری را در بین دانش آموزان و دانشجویان عزیز، این آینده سازان میهن عزیزمان و جهادگران عرصه علم، دانش و معرفت بیش از پیش ترویج دهیم ضمن اینکه گسترش این فرهنگ یکی از مهمترین عوامل در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن می باشد.

دکتر مجتبی حسن زاده همچنین در این دیدارها به جایگاه مدارس سما در شهرستان پرداخت و با بیان اینکه حوزه سما با بهره گیری از دبیران مجرب، فضاهای آموزشی، پتانسیل ها و امکانات و تجهزیات مناسب و خوب توانسته است در شهرستان از جایگاه ویزه ای برخوردار باشد افزود: علاوه بر این ما شاهد هستیم که مجموعه سما واحد یک پشتوانه دیگری را هم در اختیار دارد که دیگر مجموعه ها غیر انتفاعی شهرستان از آن محروم هستند و آن دانشگاه آزاد اسلامی گناباد است که حوزه سما می تواند از امکانات دانشگاه نیز بهره مند باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد ضمن تشکر از همکاران خود در حوزه سما گفت: کارهای خوبی در سال گذشته در حوزه سما و مدارس اعم از موفقیت دانش آموزان در مسابقات فرهنگی و آموزشی در سطح استان و شهرستان و اینکه بیشترین قبولی در سطح شهرستان در مدارس تیزهوشان و نمونه مربوط به دانش آموزان دبستان های سما بوده است و بیش از این ها، اما بازهم باید تلاش کرد و کوشید تا سما درخشنده تر از گذشته در سطح شهرستان نمود داشته باشد.
حسن زاده همچنین بر نیازسنجی در بین دانش آموزان و خانواده ها و مشارکت آنان در امور فوق برنامه، ارائه کارها و ایده های خلاقانه و نو،، حرکت به سمت و سوی امور فرهنگی، ترغیب دانش آموزان به امور تحقیقاتی و پژوهشی و... تاکید کرد.
دکتر حسن زاده در دیدار با مدیر و دبیران آموزشگاه متوسطه دوره اول دخترانه سما هم گفت: از زحمات همکاران در حوزه سما باید تشکر کرد که با تلاش فراوان و در کمتر از یک سال مجوز راه اندازی آموزشگاه متوسطه دوره اول دخترانه را اخذ کردند و اینک در سال تحصیلی جدید شاهد پذیرش و ثبت نام دانش آموزان دختر در این مجموعه هستیم.
امیری معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما هم در سخنانی از توانمندی و کارآمدی مدارس سما در شهرستان، موفقیت های کسب شده از سوی دانش آموزان و دبیران سما در سال گذشته، راه اندازی آموزشگاه دوره اول متوسطه دخترانه سما در سه پایه تحصیلی هفتم، هشتم و نهم و همچنین فعالیت های آموزشکده فنی سما گفت و اضافه کرد: این موفقیت ها و جایگاهی را که حوزه سما بدست آورده است میسور نبود، مگر با تلاش همکاران مجموعه و حمایت های دکتر حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد و روسای قبلی واحد که از حوزه سما داشته و دارند.
امیری به شعار سازمان سما در سال تحصیلی جدید" هر دانش اموز یک مهارت " اشاره کرد و افزود: هدف ما در حوزه سما علاوه بر حرکت در مسیر گسترش فعالیت های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی، تحقق این شعار مهم نیز خواهد بود
در این بازدیدها که به طور جداگان انجام گرفت، رنجبران و نیکوفر مدیران دبستان های پسرانه و دخترانه و ثنائی مدیر آموزشگاه متوسطه دوره اول دخترانه سما ضمن خوش آمدگویی به دکتر حسن زاده و همراهان وی در سخنانی به تشریح اقدامات انجام شده در زمینه آماده سازی و بهینه سازی مدارس، موفقیت های سال گذشته دانش آموزان، ظرفیت ها و استقبالی که سوی خانواده ها شده است، ارائه پیشنهاد در راستای ارائه خدامت بیشتر و مطلوب به دانش اموزان و...پرداختند.
دکتر حسن زاده و همراهان وی با حضور در کلاس درس ضمن تبریک سال تحصیلی جدید و گفتگوی صمیمانه با دانش آموزان، سالی سرشار از موفقیت و سلامتی را برای آنان آرزو کردند.