معرفی معاون جدید دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه

معاون جدید دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد معرفی شد.
دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در جلسه شورای معاونان این واحد دانشگاهی، ضمن تکریم و تشکر از تلاش های مهندس جواد روحانی، دکتر رضا عباسپور را به عنوان معاون جدید دانشجوئی و فرهنگی واحد گناباد معرفی کرد.
رئیس واحد گناباد در این جلسه ضمن تسلیت شهادت سرور و سالار شهیدان آقا اباعبداله الحسین (ع)، خاطر نشان داشت: حادثه عظیم عاشورا و قیام امام حسین (ع) یک رخداد و رویداد جاودانه‌اى است که تاریخ بشری دیگر همانند آن را به خود نخواهد دید وی افزود: حماسه کربلا ، قیام امام حسین (ع) و حادثه عاشورا باید سرلوحه زندگی ما باشد و از آن تاسی بگیریم.
حسن زاده در ادامه به شکل گیری دانشگاه آزاد اسلامی گناباد از یک خردادماه 1364 به عنوان اولین مرکز آموزش عالی در شهرستان و یکی از چهل واحد قدیمی در کشور اشاره کرد و افزود: کارهای خوب و اساسی تا کنون در واحد گناباد انجام شده است و انچه را که امروز نظاره گر آن هستیم مرهون و ماحصل تلاش و زحمات مسئولین و کارکنان این مجموعه می باشد.

دکتر حسن زاده ادامه داد: مجموعه دستاوردها، تجهیزات و امکانات پیشرفته و ابنیه ها در یک مجموعه بسیار مهم است اما این نوآوری ها و فناوري‌ها و دستاوردها محصول خلاقيت و نیروهای انسانی آن می باشد كه طي سال ها تلاش و خدمت صادقانه منابع انسانی بوجود امده اند بنابراين پايه اصلي ثروت هر دستگاه و یک مجموعه منابع انساني متعهد و کارآمد آن می باشد.
حسن زاده سپس به نقش جواد روحانی معاون دانشجوئی و فرهنگی قبلی واحد و خدماتی که وی به دانشگاه آزاد اسلامی گناباد کرده است پرداخت. و افزود: مهندس روحانی در طول مدت خدمت خود به عنوان عضو هیات علمی تمام وقت و در ابتدا در شکل گیری و فرآیند راه اندازی رشته ها برق به همراه دیگر همکاران تلاش داشت و پس از اینکه ابتدا سمت معاونت پژوهشی و سپس از سال 1389 تا کنون معاونت دانشجوئی و فرهنگی را در کارنامه کاری خود داشته است شاهد عملکرد خوب و مثبتی از وی بوده ایم.
رئیس واحد گناباد سپس به حوزه دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه و وظایف آن پرداخت و گفت: تا کنون کارهای خوبی در این حوزه انجام شده است اما نباید به همین میزان بسنده کرد و حوزه دانشجوئی و فرهنگی بیش از پیش بایستی همت خود را معطوف به ساختن بستري مناسب براي ارائه خدمات بهتر و از طرفی پاسخگویی به نيازهاي فرهنگي، مذهبي و اجتماعي دانشجويان کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: تغییر و تحولات و جابجایی در یک مجموعه در صورتیکه به سمت و سوی ارتقا و اعتلا بیانجامد خوب است.
حسن زاده از عباسپور معاون جدید دانشجوئی و فرهنگی واحد گناباد هم به عنوان یک نیروی جوان، متعهد و فرهنگی نام برد و ضمن آرزوی موفقیت برای وی و کارکنان حوزه دانشجوئی و فرهنگی،  خواستار این شد: تا اجرای دستورالمعل ها و بخشنامه ابلاغی و سیاست های راهبردی از سوی معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه که در آن منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری مورد لحاظ قرار گرفته است شتاب بیشتری گیرد.
در ادامه جواد روحانی معاون قبلی دانشجوئی و فرهنگی واحد با بیان اینکه حوزه دانشجوئی و فرهنگی یک مجموعه پرکار می باشد به عملکرد خود و همکاران حوزه دانشجوئی و فرهنگی پرداخت.
مهندس روحانی از حمایت هایی که دکتر حسن زاده رئیس واحد از وی و مجموعه حوزه دانشجوئی و فرهنگی داشته است و از کلیه همکاران خود در حوزه مذبور و دیگر کارکنان واحد قدردانی کرد. وی برای عباسپور به عنوان معاون جدید دانشجوئی و فرهنگی واحد آرزوی موفقیت نمود.
دکتر رضا عباسپور معاون جدید دانشجوئی و فرهنگی واحد گناباد و عضو هیات علمی تمام وقت گروه آموزشی حقوق و معارف اسلامی واحد هم با تسلیت ایام شهادت امام حسین (ع)، در سخنانی ضمن تشکر از اعتماد دکتر حسن زاده رئیس واحد گفت: از خداوند متعال می خواهم این توان را به من و دیگر همکاران بدهد تا بتوانم خدمتی در خور شان دانشجویان و آینده سازان ایران اسلامی و ارتقای بیشتر مجموعه انجام دهم.
عباسپور اولویت کاری خود را ارائه خدمات بهتر به دانشجویان و امور فرهنگی و مشارکت بیشتر دانشجویان در امور فرهنگی عنوان کرد و افزود: اگر آگاهی بخشی و تقویت هویت دانشجو و تقویت بنیه فکری دانشجویان را مد نظر قرار دهیم نه دانشگاه و نه دانشجو که اولویت اصلی دانشگاه می باشد با مشکلی مواجه نخواهند شد.
پایان بخش این جلسه، شرکت در نماز جماعت ظهر و عصر در محل مسجد دانشگاه بود.