امام جمعه گناباد، با حضور دکتر ولایتی در دانشگاه آزاد اسلامی، شاهد یک رستاخیز فرهنگی در این دانشگاه خواهیم بود.

دکتر رضا عباسپور معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد با حجت الاسلام و المسلمین صادقی نسب امام جمعه شهرستان دیدار کرد.

عباسپور که به تازگی سکان حوزه معاونت دانشجوئی و فرهنگی واحد گناباد را عهده دار شده است و مسئولین امور فرهنگی و روابط عمومی این واحد دانشگاهی وی را در دیدار با امام جمعه گناباد همراهی می کردند در سخنانی با بیان اینکه خداوند بزرگ را شاکرم که این توفیق را عطا فرمود تا بیشتر در خدمت دانشجویان و جامعه دانشگاهی شهرستان باشم. گفت: هدف از این دیدار، استفاده از نقطه نظرات، راهنمایی و حمایت های امام جمعه در جهت پیشبرد امور فرهنگی دانشگاه می باشد.

معاون دانشجوئی و فرهنگی واحد گناباد سپس به برنامه های فرهنگی دانشگاه و سیاست های راهبردی آن پرداخت و افزود: اهتمام جدی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی این است که بتوانیم سیاست های فرهنگی دانشگاه که شامل ابعاد مختلف فرهنگی همچون، دینی، سیاسی، اخلاقی، سبک زندگی و دیگر مسائل مربوط به آن می باشد را منطبق با منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری به پیش ببریم و آن را محقق سازیم چرا که یکی از دغدغه های معظم له مسائل مربوط به حوزه فرهنگی می باشد.

عباسپور به بیان برنامه های آتی حوزه معاونت دانشجوئی و فرهنگی واحد گناباد هم پرداخت. آگاهی بخشی، تقویت و کرامت دانشجویان، ارائه خدمات بیشتر و مناسب به آنان، مشارکت حداکثری دانشجویان در امور فرهنگی دانشگاه و تعامل و همکاری با دستگاه ها، نهادها و ادارات شهرستان که مرتبط با امور فرهنگی می باشند از جمله فعالیت ها و برنامه هایی بودند که عباسپور به آن ها اشاره کرد.

معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد از برگزاری کارگاه آموزشی ویژه ائمه جماعت شهرستان در این واحد دانشگاهی هم خبر داد.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین صادقی نسب امام جمعه گناباد با تبریک انتصاب عباسپور به سمت معاونت دانشجوئی و فرهنگی واحد گناباد، از او به عنوان یک نیروی متعهد و فرهنگی نام برد و افزود: با شناختی که از وی دارد و اینکه پدر دکتر عباسپور یک روحانی می باشد، انتظار می رود تحول خوبی را در این مجموعه شاهد باشیم.

صادقی نسب خاطر نشان داشت: کارهای خوبی تا کنون در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد انجام شده است و می بایستی از دکتر حسن زاده رئیس و روحانی معاون دانشجوئی و فرهنگی قبلی واحد نیز تشکر کرد. وی ابراز امیدواری نمود: با تلاش و اهنمام بیتشر دانشگاه آزاد اسلامی گناباد سرآمد دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان باشد.

امام جمعه گناباد در بخش دیگری از سخنانش خاطر نشان داشت: با حضور دکتر ولایتی و دیگر مسئولین فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی، انشاء اله شاهد یک رستاخیز در امور فرهنگی در این دانشگاه خواهیم بود.

وی مشارکت بیشتردانشجویان را در امور فرهنگی همچون اردوهای جهادی، اعتکاف، کرسی های آزاد اندیشی، کانون های قرآن و عترت، بسیج دانشجوئی، دیدار با خانواده های معظم شهدا و...خواستار شد و افزود: مشارکت دانشجویان در این امور موجب می شود آنان بیشتر ساخته شوند و احساس خودباوری نمایند.

امام جمعه گناباد همچنین از اساتید به عنوان الگوهای دانشجویان یاد کرد و خواهان مشارکت بیشتر اساتید در طرح ضیافت اندیشه و دیگر امور فرهنگی دانشگاه شد و اضافه کرد: اساتید در کنار آموزش و پژوهش در صورتیکه در امور فرهنگی مشارکت داشته باشند، دانشجویان هم انگیزه بیشتری به همکاری در این امور از خود نشان خواهند داد.

حجت الاسلام صادقی نسب با بیان اینکه صبر، استقامت و پی گیری در تمامی امور بویژه برنامه های فرهنگی لازم می باشد بر  حمایت خود از برنامه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی -گناباد تاکید کرد.