برگزاری کارگاه آموزشی نماز و فضای مجازی در دانشگاه

برگزاری کارگاه آموزشی نماز و فضای مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد
به همت حوزه معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد و بسیج دانشجوئی شهرستان، کارگاه آموزشی نماز و فضای مجازی ویژه دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان در محل تالار شیخ محمد تقی بهلول واحد گناباد برگزار شد.
دکتر رضا عباسپور معاون دانشجوئی و فرهنگی واحد گناباد در سخنانی ضمن خوش آمدگوئی به میهمانان شرکت کننده در این کارگاه آموزشی گفت: بسیار خرسند هستیم که سال تحصیلی جدید را که مغارن با محرم ماه شهادت سرور و سالار شهیدان آقا اباعبداله الحسین (ع ) می باشد را با موضوع نماز آغاز می کنیم.
عباسپور نماز را به عنوان زیباترین شکل ذکر و یاد خدا توصیف کرد و افزود: نماز در تقویت روحیه مثبت اندیشی نیز دخالت دارد و در سایه نماز و قرب به خدا افسردگی از انسان رخت بر می بندد و همچنین نماز در تسکین آلام روحی مؤثر است و روحیه ی امید و نشاط و شادابی را در انسان به وجود می آورد.

معاون دانشجوئی و فرهنگی واحد گناباد با بیان اینکه امروزه شبکه های مجازی به دلیل گسترش و عمومیت یافتن از اهمیت بالایی برخوردار است و از طرفی با توجه به اینکه ترویج نماز یکی از مهمترین و موثرترین عوامل در کاهش آسیب های اجتماعی می باشد افزود: ضروریت دارد، برای ترویج بیشتر و بهینه سازی فرهنگ نماز تلاش مضاعفی صورت گیرد.
عباسپور کارگاه آموزشی نماز و فضای مجازی که در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار می شود را یک حرکت خوب در این مسیر ترویج فرهنگ نماز دانست و خواستار ادامه اینچنین برنامه های سازنده فرهنگی در شهرستان شد.
در ادامه حجت الاسلام اثنی عشری عضو شورای عالی فضای مجازی حوزه علمیه خراسان رضوی و دبیر کارگروه تبلیغ نوین حوزه که کارگاه آموزشی با حضور وی برگزار می شد. به اهیمت فضای مجازی در بین احاد جامعه اشاره کرد و خاطر نشان داشت: فضای مجازی معایب زیادی دارد و فضا را آلوده می کند و نمی توان به آن اطمینان کرد و از طرفی محاسنی هم دارد که بر کسی پوشیده نیست و بایستی این هر دو در کنار هم دیده بشود و در اینجا ما باید از بستری که بوجود آمده است به بهترین شکل ممکن استفاده کینم و بهره کافی ببریم.
عضو شورای عالی فضای مجازی حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه فضاهای مجازی با برنامه ریزی بسیار دقیق شروع شده است بیان داشت: کسانی که در پشت فضاهای مجازی قرار گرفته اند قصد دارند مخاطب خود را به یک نقطه ای برسانند و خیلی ساده لوحانه خواهد بود که تصور کنیم فکر و برنامه ریزی در پشت این فضاهای مجازی وجود ندارد و لذا می باستی برای مقابله با آن کار کرد و با برنامه به پیش برویم.
حجت السلام اثنی عشری با بیان اینکه امام رضا (ع ) می فرمایند: مردم محاسن کلام ما را بگیرند و اگر مردم محاسن کلام ما را بشنوند از ما تبعیت می کنند افزود: زیبایی های زیادی در دین وجود دارد همانند: نماز که حال و هوای روحانی و زیبایی را به انسان می دهد و در اینجا وظیفه حوزه و دانشگاه است تا با ابزار و علم روز و با توجه به نیازی که مخاطب دارد به این حوزه ورود پیدا کنند و آن را به مخاطب منتقل سازند.
وی در همین زمینه افزود: با فضای مجازی نباید تدافعی برخورد کرد و ادامه داد: با همین ظرفیتی که در حوزه و دانشگاه وجود دارد کار علمی و روانشناسانه ای باید صورت بگیرد.
دبیر کارگروه تبلیغ نوین حوزه علمیه به اجلاس سالانه نماز هم اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: با توجه به دغدغه ای که وجود دارد و اهیمت و حساسیت موضوع، عنوان و شعار بیست و ششمین اجلاس نماز، نماز و فضای مجازی می باشد.
اثنی عشری از کانال ستاد نماز هم گفت و به کارگروهی که در زمینه نماز و فضای مجازی در ستاد اقامه نماز ایجاد شده است هم پرداخت و اضافه کرد: کارگروه مذکور از یک تیم قوی و آماده تشکیل شده است وی از علاقمندان و متخصصین در این حوزه خواست تا با ستاد اقامه نماز مشارکت داشته باشند.
در این مراسم علاوه بر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گناباد، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و تنی جند از مسئولان و دانشجویان دانشگاه های پیام نور، مجتمع آموزش عالی و پارس رضوی شهرستان نیز حضور داشتند.
در پایان نیز شرکت کنندگان با صدور بیانیه و تجمع اعتراض آمیز در محوطه دانشگاه  با سردادن شعارهای ضد استکباری، ضد آمریکایی و صهیونیستی اعتراض خود را به اظهارات اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا نشان دادند.و این اقدام را محکوم کردند.