دیدار نمایندگان پارلمان مشورتی بانوان شهرستان با دکتر حسن زاده رئیس دانشگاه

دیدار نمایندگان پارلمان مشورتی بانوان شهرستان با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد
دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در این دیدار ضمن خوش آمدگوئی در سخنانی با بیان اینکه یکی از خواسته ها دانشگاه و خواسته شخصی وی به عنوان یک شهروند گنابادی، تشکیل انجمن و یا شورای مشورتی بوده است که نگاه ویژه ای به امور بانوان و مشکلات آنان داشته باشد بانوان و زنانی که بالغ بر نیمی از جمعیت شهرستان را دارا می باشند.
دکتر حسن زاده با بیان و توضیح اینکه زنان در حوزه های مختلف اعم از اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی در تمامی جوامع غربی، کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه و کشورهای اسلامی بسته به فرهنگ ها و مذاهب و اعتقادات، جایگاه های مختلفی دارند افزود: انقلاب اسلامی ایران به زنان و نقش و جایگاه آنان توجه ویژه ای دارد و منزلت خاصی را برای زنان قائل است اما باز هم می بایستی توجه بیشتری به این قشر از جامعه داشته باشیم و بها و سهم مشارکتی بیشتری برای بانوان در جامعه قائل باشیم.

رئیس واحد گناباد به توسعه پایدار و مولفه های آن هم پرداخت و گفت: یکی از اصولی که در توسعه پایدار به ان پرداخته می شود این است که مبنای توسعه تنها تولید نیست بلکه برای توسعه، توزیع متناسب هم نیاز می باشد و لازمه این توسعه پایدار این است که همانگونه که زنان در تولید پایدار و توسعه نقش دارند در توزیع درآمدها و ثروت ها نیز جایگاه مناسبی داشته باشند
حسن زاده افزود: ایجاد پارلمان مشورتی و این حرکتی که در کشور صورت گرفته است یک کار بسیار ارزشمند است وی خطاب به رئیس کمیسیون پارلمان مشورتی شهرستان و دیگر اعضای آن گفت: نگاه و فعالیت شما صرفا" معطوف به ادارات و نهادهای شهرستان نباشد بلکه از این فرصت استفاده کنید و این فعالیت ها را به کل جامعه و روستاها تعمیم داده و در صورت آگاهی دادن و آشنا کردن زنان به حقوق اولیه آنان، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
رئیس واحد گناباد به توانمندی ها و پتانسیل هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد جهت استفاده و تعامل با پارلمان مشورتی بانوان وجود دارد اشاره کرد. وی از رشته مددکاری اجتماعی واحد با برگزاری سه کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران و صدها فارغ التحصیل که اکثرا"جذب بازارهای کار شده اند و اساتید با تجربه ، مجرب و متعهد آن و همچنین از رشته های حقوق خانواده و فقه و مبانی حقوق اسلامی به عنوان یک پتانسیل ارزشمند یاد کرد که می تواند یاری رسان پارلمان مشورتی بانوان شهرستان باشد.
دکتر حسن زاده به توانمندی و فعالیت های دختران دانشجوی واحد گناباد هم پرداخت و افزود: دانشجویان دختر واحد با برپایی اردوهای جهادی که در ضمن کلید این سنت حسنه را دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در شهرستان استارت زده است، خدمات شایانی را در روستاهای محروم گناباد رقم زده اند وی به فعالیت های انجمن مددکاری دانشگاه و اقدامات خداپسندانه ای که دانشجویان خواهر در قالب انجمن مددکاری داشته اند نیز اشاره کرد.
در ابتدای این دیدار دکتر بهناز افضلیان رئیس پارلمان مشورتی بانوان شهرستان که به اتفاق روسای کمیسون های پنجگانه این پارلمان و مشاور فرماندار در امور بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد حضور یافته بود هدف از حضور در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد را دیدار با رئیس واحد و استفاده از نقطه نظرات، راهنمائی، تعامل و استفاده از پتانسیل های دانشگاه عنوان کرد و افزود: ما با حمایت فرمانداری شهرستان برنامه هایی برای دیدار با روسای ادارات، نهادها و دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان داریم که در اولین قدم و برای شروع دانشگاه آزاد اسلامی گناباد را به عنوان اولین مرکز آموزش عالی گناباد انتخاب کرده ایم.
افضلیان به ساختار تشکیلاتی پارلمان مشورتی بانوان پرداخت و تشکیل پارلمان مشورتی را ایده معاونت سیاسی استانداری دانست و خاطرنشان داشت: هفتمین پارلمان مشورتی در گناباد ایجاد شده است که دارای 5 کمیسیون آموزش، پژوهش و توانمندسازی، کمیسیون سلامت و جمعیت، کمیسیون حقوقی، کمیسیون اقتصاد و اشتغال و کمیسیون فرهنگی و اجنماعی می باشد.
وی ادامه داد: این کمیسیون ها دارای کارگروه های مختلفی هستند که دارای 45 عضو می باشند و ضمنا شهرستان گناباد در سه کمیسیون استان نیز دارای نماینده می باشد.
دکتر افضلیان اضافه کرد: کمیسیون ها مسائل و مشکلات مربوط به بانوان را در هر حوزه دنبال می کنند و آن را ریشه یابی کرده و سپس به عنوان یک مسئله مطرح و تحلیل شده که راه کاری هم برای آن پیدا شده است جهت ارجاع به ارگان ها و نهادهای مربوط به فرمانداری ارائه می دهد.
رئیس پارلمان مشورتی بانوان شهرستان بالا بردن سطح آگاهی زنان، سلامت روان، آسیب های اجتماعی، را از جمله برخی از فعالیت های کار گروه های مختلف کمیسیون ها عنوان کرد و اضافه کرد: جامعه هدف ما تنها بانوان نیستند بلکه به عنوان مثال در بحث آسیب های اجتماعی آقایان را نیز شامل می شود.
در این دیدار زهرا علیپور مشاور فرماندار در امور بانوان و نایب رئیس دوم پارلمان مشورتی و نعمتی رئیس کمیسیون سلامت و جمعیت نیز در سخنانی به امور مربوط به کمیسیون های زیر مجموعه خود و به بیان نقطه نظراتی پیرامون آن پرداختند.
لازم بذکر است: مریم رحمانیان شهری نماینده امور بانوان دانشگاه آزاد اسلامی گناباد، که نایب رئیس کمیسیون آموزش، پژوهش و توانمدسازی شهرستان می باشد در این دیدار حضور داشت.