برگزاری جلسه شورای مدیران گروه های آموزشی دانشگاه

برگزاری جلسه شورای مدیران گروه های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد
در این جلسه که با حضور مدیران گروه های آموزشی در محل سالن کنفرانس دانشکده مهندسی برق برگزار می شد دکتر مهدی یعقوبی اول ریابی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد گناباد ضمن تسلیت اربعین شهادت سرور و سالار شهیدان آقا ابا عبداله الحسین (ع) و یاران باوفای حضرتش، در سخنانی گفت: در این جلسه که اولین نشست مدیران گروه های آموزشی در سال تحصیلی جدید می باشد فرصت را مغتنم شمرده و از کلیه همکاران محترم، مدیران گروه های آموزشی، اعضای هیات علمی و کارکنان اداره آموزش که در اجرای بخشنامه هدایت تحصیلی و مسائل و امور مربوط به پذیرش و ثبت نام از دانشجویان جدیدالورود و امور مربوط به انتخاب واحد دیگر دانشجویان و برگزاری به موقع و منظم و مرتب کلاس های درسی تلاش نموده، تقدیر و قدردانی بنمایم.

یعقوبی با بیان اینکه: جلسات مدیران گروه های آموزشی نوعی هم اندیشی، هم افزایی و تبادل نظر است که هماهنگی بیشتر در جهت انجام بهتر امور آموزشی، بررسی و بیان نقطه نظرات، ارائه راهکارهای اصولی را به دنبال دارد و منتهی به ارتقای کیفیت آموزش و ارائه خدمات مطلوب به دانشجویان می شود خواهان برگزاری مرتب این جلسات همانند گذشته شد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد گناباد آموزش را از ارکان اصلی دانشگاه و مدیران گروه های آموزشی را بازوان توانمند دانشگاه دانست که نقش تاثیرگذاری در پیشبرد برنامه های دانشگاه دارند و از آنان خواست ایده ها و برنامه های سازنده خود را در زمینه های مختلف بویژه آموزشی و پژوهشی ارائه دهند.
وی به نقش مشاوره ای مدیران گروه های آموزشی نیز پرداخت و افزود: دانشجویان به مشاوره و راهنمایی اساتید خود و بویژه مدیران گروه ها نیاز دارند و این گونه خدمات از سوی شما سهم بسزایی در آرامش خاطر و بهبود وضعیت تحصیلی دانشجویان خواهد داشت.
یعقوبی در بخش دیگری از سخنانش به ابلاغ بخشنامه ها از سوی سازمان مرکزی دانشگاه اشاره کرد و با توجه به تاکیدی که در این زمینه می شود اجرای دقیق آن را از سوی مدیران گروه ها، اعضای هیات علمی و کارکنان حوزه معاونت آموزشی خواستار شد.
در ادامه حاضرین وارد دستور کار جلسه: برنامه ریزی های درسی و رعایت سرفصل ها، بررسی بخشنامه های ابلاغی جدید آموزشی از ابتدای سال 96، مصوبات جلسه قبلی، برنامه زمانبندی امتحانات نیمسال جاری و...شدند و همچنین به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.