ویژه برنامه های حوزه معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه در آذرماه تشریح شد.

ویژه برنامه های حوزه معاونت دانشجوئی و فرهنگی واحد گناباد در آذرماه تشریح شد.
دکتر رضا عباسپور معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در جلسه کارگروه فرهنگی این واحد دانشگاهی از کارکنان حوزه دانشجوئی و فرهنگی و کارکنان دیگر دوایر واحد و دانشجویان که در برگزاری و برپایی خوب، مناسب و منظم برنامه های ویژه ماه محرم و صفر در داخل دانشگاه و مجتمع های خوابگاهی پسران و دختران تلاش نمودند تقدیر و قدردانی کرد، وی از نیروی انسانی متعهد، کارآمد و خلاق به عنوان بزرگترین سرمایه انسانی دانشگاه نام برد و افزود: کارکنان می توانند در رشد، توسعه و ارتقای مجموعه تاثیر گذار باشند.
عباسپور با بیان اینکه با تعامل، هم اندیشی، هم افزایی و همکاری که در حوزه دانشجوئی و فرهنگی شاهد بودیم شور و نشاط خاصی در امور فرهنگی واحد بوجود آمده است ابراز امیدواری کرد: با مشارکت بیشتر دانشجویان، اساتید و کارکنان در آینده شاهد ارتقای بیش از پیش فعالیت های فرهنگی باشیم.

عباسپور ادامه داد: با توجه به دغدغه ها و تاکیداتی که مقام معظم رهبری در ارتباط با امور فرهنگی دارند، سیاست های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در همین راستا و منطبق با رهنمودها و منویات معظم له می باشد.
معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در آستانه فرارسیدن آذرماه می باشیم افزود: هدف از برگزاری جلسه کارگروه فرهنگی، مناسبت های پیش رو در آذرماه و استفاده از نقطه نظرات همکاران می باشد. وی خاطرنشان داشت: آذرماه در فضای دانشگاه ها و در بین جامعه دانشگاهی از اهمیت خاصی برخوردار است چرا که در این ماه 16 آذرماه روز دانشجو، هفته پژوهش و وحدت حوزه و دانشگاه را داریم که هر کدام از این مناسبت ها مهم و درخور توجه مناسب می باشد وی اضافه کرد: امسال این مناسبت ها از اهمیت خاصی برخوردار می باشد چرا که شروع تمامی ان ها، با آغاز هفته وحدت و ولادت با سعادت و خجسته پیامبر نور و رحمت حضرت محمد (ص) و همچنین میلاد سراسر نور و رحمت رئیس مذهب تشیع امام جعفر صادق (ع) همراه خواهد بود
عباسپور بیان داشت: دانشگاه ازاد اسلامی گناباد در آذرماه یک مناسبت ویژه دیگری هم دارد که از اولویت های دانشگاه می باشد و آن 29 آذرماه بزرگداشت پنجمین سال تدفین و خاکسپاری دو شهید گمنام و والا مقام هشت سال دفاع مقدس می باشد. وی اضافه کرد: به همین مناسبت یکی از برنامه ها دانشگاه یادواره شهدا خواهد بود.
عباسپور یادواره شهدا به همراه گرامیداشت روز دانشجو، جشن میلاد و ویژه برنامه وحدت حوزه و دانشگاه را از مهمترین برنامه های واحد گناباد در آذرماه برشمرد.
معاون دانشجوئی واحد گناباد با اشاره به وحدت حوزه و دانشگاه، به دیداریکه با مدیریت حوزه علمیه شهرستان داشته است پرداخت و اضافه کرد: در دیداری که با حجت الاسلام و المسلمین امامی مدیریت حوزه علمیه گناباد صورت گرفت مباحثی همانند کرسی های آزاد اندیشی، اردوهای جهادی، گسترش فعالیت های پژوهشی و ویژه برنامه های  27 آذرماه روز وحدت حوزه و دانشگاه مطرح شد و در مجموع دو طرف به تعامل بیشتر تاکید داشتند.
در ادامه حاظرین به بیان دیدگاه ها، نقطه نظرات و چگونگی برپایی و برگزاری مراسم و برنامه های آذرماه پرداختند.