قدردانی رئیس سازمان سما از تاسیس آموزشگاه متوسطه دخترانه و افزایش جذب دانش آموز در مدارس سما گناباد

روح اله امیری دلوئی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد گناباد با بیان اینکه رئیس سازمان سما تاسیس آموزشگاه متوسطه دوره اول دخترانه و افزایش جذب دانش آموز در مدارس سما واحد گناباد را مورد قدردانی قرار داده است در سخنانی به تشریح فعالیت های سه ماهه گذشته و توانمندی های مدارس سما گناباد پرداخت.
امیری زیر مجموعه های حوزه سما گناباد را پیش دبستانی، دبستان های دخترانه و پسرانه، آموزشگاه تازه تاسیس متوسطه دوره اول دخترانه و آموزشکده فنی سما معرفی کرد و افزود: با توجه به وجود فضاهای آموزشی بسیار مطلوب و استاندارد، برخورداری از دبیران مجرب و کارآمد و دیگر پتانسیل هایی که در اختیار این مجموعه قرار دارد و از طرفی وجود کارگاه ها و آزمایشگاه های مجهز و کم نظیر و مجموعه ورزشی امام علی(ع) دانشگاه آزاد اسلامی گناباد که سما نیز می تواند از این امکانات استفاده نماید به جرات می توان گفت یکی از کارآمدترین و توانمندترین مجموعه های آموزشی شهرستان در حوزه آموزش و پرورش، سما واحد گناباد می باشد.

رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما گناباد فعالیت های پیش دبستانی سما را بجز آماده سازی، ایمن سازی و بهسازی فضای کلاس ها و محوطه مجموعه پیش دبستانی، برگزاری مراسم و جشن های متعدد در مناسبت های مختلف اعم از مذهبی و ملی در سه ماهه اخیر شامل: عزاداری های محرم و صفر، جشن هفته جهانی کودک، جشن یلدا با حضور خانواده ها و همچنین برپایی کلاس های زبان انگلیسی، کامپیوتر، نجوم، برنامه پایش سلامت بینایی سنجی و... عنوان کرد
امیری در تشریح فعالیت های مدارس در فصل پائیز به ایجاد کتابخانه کلاسی در تمامی مدارس سما در هفته کتاب و کتابخوانی، برپایی المپیاد ورزشی درون مجموعه سما، برپایی نمایشگاه دست سازه ها به مناسبت هفته پژوهش، برپایی کلاس های فوق برنامه، بازدیدهای علمی و فرهنگی، زیارت مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه، تهیه نیمکت و صندلی های نو جهت کلاس ها و محوطه مدارس و...اشاره کرد
وی از بازدیدهای مستمر هفته ای دانش آموزان از آزمایشگاه های علوم پایه و علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد و کسب عناوین و رتبه های برتر دانش آموزان سما در مسابقات ورزشی در شهرستان و از کسب مقام برتر دانش آموز سما گناباد در نقاشی پرسش مهر رئیس جمهوری و راه یابی وی به مرحله استانی هم گفت.
روح اله امیری رویکرد حوزه سما را به سمت و سوی توسعه مدارس به لحاظ کیفی با توجه به شعار سال تحصیلی 97-96 سما "هر دانش آموز یک مهارت "عنوان کرد و افزود: سعی و تلاش همکاران حوزه سما گام برداشتن در این مسیر می باشد.
وی بیان داشت: با توجه به این رویکرد و برنامه هایی که از قبل شروع کرده ایم و اینکه دانش آموزان سما بیشترین درصد قبولی در مدارس تیز هوشان و نمونه دولتی در شهرستان را به خود اختصاص می دهند و وجود امکانات، پتانسیل ها و برنامه های هدف داری که حوزه سما دارد، در تمامی مجموعه های مدارس سما و بویژه در دبستان پسرانه سما رشد و افزایش دانش آموزان را شاهد بوده و هستیم.
امیری به تعامل خوب حوزه سما با آموزش و پرورش شهرستان هم پرداخت و حمایت های دکتر حسن زاده  رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد که از حوزه سما دارد را هم یادآور شد و از نقش وی در موفقیت های سما قدردانی کرد.
امیری تلاش مدیران، دبیران و همکاران خود در محموعه سما را نیز در خور تحسین دانست.
شایان ذکر است: دکتر زرهانی معاون دانشگاه و رئیس سازمان سما اهتمام دکتر ملک نژاد رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما در استان خراسان رضوی و دکتر حسن زاده رئیس واحد گناباد را در تاسیس آموزشگاه متوسطه دوره اول دخترانه سما گناباد و همچنین تلاش های امیری رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما گناباد و همکاران وی در افزایش جذب دانش آموز سما گناباد نسبت به سال گذشته را مورد قدردانی قرار داد.